Biografie

In 2018 is Angelo gestart met een nieuw project ‘Music in Color’ waar hij samenwerkt met kunstenaar Ingid Jansen, audiovisuele vormgever Gaetan Dirven en tekstschrijver, zanger, acteur, vertaler, theatermaker Frans van Deursen. Hij is inmiddels begonnen aan een nieuw avontuur met Mike Boddé en Johannette Zomer.

Vanaf 1 januari 2021 heeft Angelo samen met zanger/tekstschrijver, acteur Frans van Deursen de deuren geopend van een eigen studio; Studio Music in Color gevestigd in Kortenhoef. Het is een broedplaats voor muziek en tekst. Hij schrijft en neemt hier zijn eigen muziek op, werkt samen met gerenomeerde musici. Verder werken vanuit hun eigen ateliers kunstenaar Ingrid Jansen en fotograaf/musicus René Dissel mee binnen het Project Studio Music in Color. Studio Music in Color verzorgt exposities, voorstellingen en kunstroutes.

Met pianist Mike Boddé en sopraan Johannette Zomer speelt hij in het muziekprogramma ‘De Grote Oversteek’ voor theater en concertzalen.

Angelo van den Burg

Vanaf 1 januari 2021 heeft Angelo samen met zanger/tekstschrijver, acteur Frans van Deursen de deuren geopend van een eigen studio; Studio Music in Color gevestigd in Kortenhoef.
Het is een broedplaats voor muziek en tekst.
Hij schrijft en neemt hier zijn eigen muziek en werkt samen met gerenomeerde musici.
Verder werken vanuit hun eigen ateliers kunstenaar Ingrid Jansen en fotograaf/musicus René Dissel mee binnen het Project Studio Music in Color.
Studio Music in Color verzorgt exposities, voorstellingen en kunstroutes.

Met pianist Mike Boddé en sopraan Johannette Zomer speelt hij in het muziekprogramma ‘De Grote Oversteek’ voor theater en concertzalen.