Cursussen (Tarieven op aanvraag)

In een cursus brengt hij je ritme bij. Wat ritme doet met jou en met je lijf. Je opent jezelf en het brengt je meer dan alleen ritmiek. Van trommelen word je blij.
De cursussen worden aangeboden in groepsverband of individueel.

Kinderen 6 t/m 12 jaar

Ritmegevoel voor kinderen bevordert de motoriek waardoor ze leren hun lijf te voelen. Kinderen in deze tijd zitten vast door al het internet en mobiel gebruik. Zij leren niet meer te vertrouwen op hun lijf. De dynamiek van het bespelen van percussie laat een kind weer bewegen en voelen hoe ritme ze blij en gelukkig maakt en waardoor ze weer leren zichzelf soepel te bewegen.

Jongeren van 13 t/m 18 jaar

Angelo leert de jongeren het bespelen van diverse percussie-instrumenten. Hiermee kunnen ze muziekprojecten doen en spelen in bandjes. Er worden verschillende rhythms aangeleerd en door het luisteren naar anderen leer je beter samenspelen.

Cursussen volwassenen

Menig volwassenen zit te trommelen met vingers of handen op het stuur in de auto. Daar word je toch blij van? In de cursus percussie met Angelo gaat hij op zoek welk instrument het best bij je past en laat hij je zien hoe ritmes en klanken werken en wat het met je doet.

Naast cursussen geeft Angelo van den Burg ook workshops voor scholen en bedrijven