Music in Color


Music in Color is een kunstenaarscollectief dat zijn basis heeft in Kortenhoef en ‘s Graveland. Vanuit hun atelier en studio in de vrije weilanden van Wijdemeren timmeren kunstschilder Ingrid Jansen, componist/muzikant/producer Angelo van den Burg, video artist Gaetan Dirven en tekstschrijver/zanger/acteur Frans van Deursen aan verschillende projecten.

Vier individuele kunstenaars, die al een leven lang door het culturele landschap banjeren en er hun sporen ruimschoots hebben achtergelaten, opereren nu ook vanuit hun broedplaats aan de Kortenhoefsedijk als kwartet. Hun kracht ligt in de bundeling van hun talenten; met elkaars ideeën en fascinaties als uitgangspunt en inspiratiebron creëren ze multi-disciplinaire werken waarin beeldende kunst, muziek, videokunst en spoken word op elkaar worden losgelaten, elkaar aanvullen en versterken.

In samenwerking met verschillende locaties in Wijdemeren e.o. organiseert Music in Color exposities, voorstellingen en kunstroutes. Momenteel wordt gewerkt aan een expositie over de verwoesting van Palmyra, de Syrische Stad van Duizend Zuilen

.